Ümraniye'de otobüs şoförüne silahlı saldırı

Ümraniye'de bir İETT şoförü, tartıştığı bir yolcu tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan, otobüs şoförünü takip ederek 6 el ateş etti ve olay yerinden kaçtı. Şoför ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

ASAYİŞ 3.05.2024 12:26:00 0
Ümraniye

Ümraniye’de bir İETT şoförü, tartıştığı yolcu tarafından silahlı saldırıya uğradı, olayda şoför çeşitli yerlerinden yaralandı. Bu vahim olay, İstanbul'un Ümraniye ilçesinde yaşandı ve kısa sürede geniş çapta tepkilere neden oldu.

Dün akşam saatlerinde gerçekleşen olay, Adem Yavuz Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Kadıköy - Ümraniye hattında sefer yapan bir İETT otobüsünde şoför olan Emircan Gülce ile bir yolcu arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma başladı. Tartışma sırasında sinirlenen yolcu, daha sonra aynı güzergahta seyreden başka bir otobüse binerek İETT şoförünü takip etmeye başladı. Son durakta otobüsten inen saldırgan, şoför Emircan Gülce'ye 6 el ateş ederek olay yerinden kaçtı. Bu silahlı saldırı sonucunda şoför çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri hemen müdahale etti. Yaralı şoför, Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri ise olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

Olaya tanık olan Mustafa Gül isimli bir vatandaş, yaşananları şu sözlerle aktardı: "Bu arkadaşlar Kadıköy’de tartışmışlar önce, şahıs öndeki araçla buraya gelmiş. Evine gidip silah almış ve şoförün üzerine ateş ederek şoför arkadaşı yaralamış. 3 mermi alarak yaralanmış. Üç mermiden, bir tanesini dizinden, bir tanesi kalçadan ve bir tanesi de kasığına gelmiş. Buradaki vatandaşlar tarafından müdahale edilmiş."


GÜNDEM
1

Bakan Uraloğlu’ndan Bursa'ya yeni otoyol müjdesi

2

Afrika sıcakları kapıda! Çarşamba günü dikkatli olun

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarım ve kırsal kalkınma süreci başlatıyoruz

4

Emeklilere yeni imkanlar: SGK'dan sağlık ve sosyal hizmetlerde devrim

5

Bursa dahil 77 ilde "MERCEK-19" operasyonu

EKONOMİ